Warmhaus Premix 24 HF su ısıtmıyor

Kaan.Kl_2525 · 9 Mar 2026, 19:26 · 220 görüntülenme · 4 yanıt

220 görüntülenme4 yanıt
Yanıtla
Konu mesajları4 mesaj
K
Kaan.Kl_2525
Üye
9 Mar 2026, 19:26#1
Arkadaşlar, Warmhaus Premix 24 HF kombiyle alakalı bi derdim var, servis aramadan önce buraya sorayım dedim çünkü malum şimdi gelirler direkt kart derler, 3-5 bin kitlerler diye tırsıyorum. Kombi kalorifer tarafında genel olarak çalışıyo gibi ama sıcak su işinde saçmalamaya başladı. Musluğu açıyorum, ekran tepki veriyo gibi oluyo bazen, alev işareti de arada çıkıyo ama su bildiğin ılık bile olmuyo. Bazen ilk 10-15 saniye hafif bi sıcaklık geliyo sonra hemen soğuyor. Özellikle banyoda çok belli ediyo bunu. Mutfakta da denedim aynı muhabbet.

basınç normal sayılır, 1.5 bar civarında duruyo. cihaz tamamen ölü değil yani, ekranda hata kodu da vermiyo. O yüzden insan daha da sinir oluyo çünkü çalışıyo gibi yapıp suyu ısıtmıyo. petek tarafında çok bi problem yok gibi, evi ısıtıyo ama sıcak su açılınca kombi sanki kararsız kalıyo. Ateşleme yapıyor mu yapmıyor mu tam anlayamadım, böyle tık diye ses geliyo ama devamı gelmiyo gibi. Daha önce hiç böyle uzun süreli yapmamıştı, arada bi nazlanıyodu ama şimdi iyice düzenli hale geldi.

evde çocuk var, sıcak su olmayınca iş baya sıkıntı oldu. garanti de yeni bitti sayılır, o yüzden servisi arasam mı beklesem mi kararsız kaldım. İnternette okuyunca herkes başka bi şey demiş; biri plaka eşanjör demiş, biri akış türbini demiş, biri sensör demiş. Şimdi hepsine dalarsan işin içinden çıkılmaz. Ben daha çok aynı modeli kullanan varsa onun başına geldi mi onu merak ediyorum. Warmhaus Premix 24 HF kullanan arkadaş varsa bu su ısıtmama işinde sizde ne çıkmıştı?

musluğu açınca cihazın aleve geçtiğini net anlamanın kolay bi yolu var mı? bir de sıcak su açınca kombiden su akış sesi dışında farklı bi uğultu duymam gerekir mi? servis çağırmadan önce boşuna parça değişimi muhabbetine girmeyelim istiyorum. Bu modelde kronik bi şey varsa da bileyim ona göre konuşayım. geçmiş olsunluk durum bende, fikir olan yazsın hocam.
U
Uur.etin_3287
Üye
9 Mar 2026, 23:00#2
Peki musluğu açınca ekranda musluk simgesi çıkıyo mu hocam? Benim abimin evdeki Warmhaus’ta aynı iş oldu, sıcak suyu algılamıyodu cihaz. Akış türbini değişti geçti, servis önce başka yere salladı ama mevzu o çıktı.
T
tekin.gul
Üye
10 Mar 2026, 23:22#3
O modelde sıcak su bir gelip bir gidiyosa ben plaka eşanjörden şüphelenirim reis. Bizim kayınpederin kombi de aynı böyle ilk başta 10 saniye sıcak verip sonra buz kesiyodu, eşanjör kireçten tıkanmış. Temizlikle kurtarmadı, değişince düzeldi. Sende petekler normal çalışıyosa ben kartlık iş sanmıyorum açıkçası.
T
tekin_ozge
Üye
13 Mar 2026, 23:28#4
Fişi kapat aç tarzı bazen toparlıyo ama çok umut bağlama dostum. Musluğu sonuna kadar açınca mı yapıyor az açınca mı yapıyor, ona bi bak. Benim başıma gelmişti, çok su isteyince kombi yetişemiyodu sanmıştım ama meğer türbin düzgün okumuyomuş.

Hızlı Cevap

Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız veya üye olun.