S
28 Mar 2026, 21:10#1
Siemens SN23HW60MT bulaşık makinesi kullanan varsa servis tarafında yaşadığı memnuniyet ya da sıkıntıyı yazsın diye konu açayım dedim hocam. Cihazla ilgili arıza konusu açmak istemedim, benim merak ettiğim tamamen servis sonrası yaklaşım nasıl, gelen ekip düzgün mü, işçiliği temiz mi, parça değişimi olursa arkasında duruyorlar mı, randevu saatine uyuyorlar mı mevzusu.
benim olay şu, evdeki Siemens SN23HW60MT için yetkili servisle bir işlem yaptırdım. Kurulum, kontrol, kullanım anlatımı ve sonrasında müşteri hizmetleri geri dönüşü kısmı bende biraz karışık izlenim bıraktı. Gelen ekip çok aceleciydi gibi geldi. Makineyi yerine aldı koydu, standart şeyleri anlattı geçti ama insan biraz daha detay bekliyo açıkçası. Sepet ayarı, program farkı, parlatıcı-tuz ayarı gibi şeyleri ben soru sorunca anlattılar. Sormasan çok da üstünde duran yok gibi. Bir de servis gittikten sonra “işlem tamam” havası oluyo ya, asıl olay bence oradan sonra başlıyo. Çünkü kullanıcı ilk günlerde bir şey sorunca tekrar ulaşmak istiyo.
Müşteri hizmetleri tarafında da aynı gün içinde dönüş oldu ama çok ezbere konuşuyolar gibi hissettim. Kayıt açılıyor, kapanıyor, memnun musunuz diye aranıyosun ama gerçekten dinleyen biri mi var orası biraz muamma. Kötü diyemem, tamamen rezalet de değildi ama premium marka algısıyla birebir örtüştü mü dersen bence ortada kaldı. Paranla rezil olmak değil tabii de, insan Siemens deyince servis tarafında biraz daha özen bekliyo.
şunu özellikle merak ediyorum; Siemens SN23HW60MT için servis çağıran, kurulum yaptıran, yer değişimi yaptıran ya da sonradan kontrol için ekip gören arkadaşlar memnun kaldı mı? Gelen usta temiz çalıştı mı, mutfakta sağa sola zarar verdi mi, cihazı anlatırken düzgün anlattı mı? Bir de servis sonrası tekrar aradığınızda ulaşmak kolay oldu mu? Bazı markalarda ilk geliş iyi oluyo, ikinci aramada süründürüyorlar. bunda durum nasıl?
kısacası konu arıza değil, direkt servis kalitesi. Memnun kalan da yazsın, sinir olan da yazsın. Özellikle Siemens SN23HW60MT özelinde deneyim olursa daha iyi olur. Aynı seriden kullanan da fikir verebilir. çünkü cihazı almak kadar, sonrasında karşında nasıl bir servis olduğu da önemli valla.
benim olay şu, evdeki Siemens SN23HW60MT için yetkili servisle bir işlem yaptırdım. Kurulum, kontrol, kullanım anlatımı ve sonrasında müşteri hizmetleri geri dönüşü kısmı bende biraz karışık izlenim bıraktı. Gelen ekip çok aceleciydi gibi geldi. Makineyi yerine aldı koydu, standart şeyleri anlattı geçti ama insan biraz daha detay bekliyo açıkçası. Sepet ayarı, program farkı, parlatıcı-tuz ayarı gibi şeyleri ben soru sorunca anlattılar. Sormasan çok da üstünde duran yok gibi. Bir de servis gittikten sonra “işlem tamam” havası oluyo ya, asıl olay bence oradan sonra başlıyo. Çünkü kullanıcı ilk günlerde bir şey sorunca tekrar ulaşmak istiyo.
Müşteri hizmetleri tarafında da aynı gün içinde dönüş oldu ama çok ezbere konuşuyolar gibi hissettim. Kayıt açılıyor, kapanıyor, memnun musunuz diye aranıyosun ama gerçekten dinleyen biri mi var orası biraz muamma. Kötü diyemem, tamamen rezalet de değildi ama premium marka algısıyla birebir örtüştü mü dersen bence ortada kaldı. Paranla rezil olmak değil tabii de, insan Siemens deyince servis tarafında biraz daha özen bekliyo.
şunu özellikle merak ediyorum; Siemens SN23HW60MT için servis çağıran, kurulum yaptıran, yer değişimi yaptıran ya da sonradan kontrol için ekip gören arkadaşlar memnun kaldı mı? Gelen usta temiz çalıştı mı, mutfakta sağa sola zarar verdi mi, cihazı anlatırken düzgün anlattı mı? Bir de servis sonrası tekrar aradığınızda ulaşmak kolay oldu mu? Bazı markalarda ilk geliş iyi oluyo, ikinci aramada süründürüyorlar. bunda durum nasıl?
kısacası konu arıza değil, direkt servis kalitesi. Memnun kalan da yazsın, sinir olan da yazsın. Özellikle Siemens SN23HW60MT özelinde deneyim olursa daha iyi olur. Aynı seriden kullanan da fikir verebilir. çünkü cihazı almak kadar, sonrasında karşında nasıl bir servis olduğu da önemli valla.
Siemens SN23HW60MT bulaşık makinesi kullanan varsa servis tarafında yaşadığı memnuniyet ya da sıkıntıyı yazsın diye konu açayım dedim hocam. Cihazla ilgili arıza konusu açmak istemedim, benim merak ettiğim tamamen servis sonrası yaklaşım nasıl, gelen ekip düzgün mü, işçiliği temiz mi, parça değişimi olursa arkasında duruyorlar mı, randevu saatine uyuyorlar mı mevzusu. benim olay şu, evdeki Siemens SN23HW60MT için yetkili servisle bir işlem yaptırdım. Kurulum, kontrol, kullanım anlatımı ve sonrasında müşteri hizmetleri geri dönüşü kısmı bende biraz karışık izlenim bıraktı. Gelen ekip çok aceleciydi gibi geldi. Makineyi yerine aldı koydu, standart şeyleri anlattı geçti ama insan biraz daha detay bekliyo açıkçası. Sepet ayarı, program farkı, parlatıcı-tuz ayarı gibi şeyleri ben soru sorunca anlattılar. Sormasan çok da üstünde duran yok gibi. Bir de servis gittikten sonra “işlem tamam” havası oluyo ya, asıl olay bence oradan sonra başlıyo. Çünkü kullanıcı ilk günlerde bir şey sorunca tekrar ulaşmak istiyo. Müşteri hizmetleri tarafında da aynı gün içinde dönüş oldu ama çok ezbere konuşuyolar gibi hissettim. Kayıt açılıyor, kapanıyor, memnun musunuz diye aranıyosun ama gerçekten dinleyen biri mi var orası biraz muamma. Kötü diyemem, tamamen rezalet de değildi ama premium marka algısıyla birebir örtüştü mü dersen bence ortada kaldı. Paranla rezil olmak değil tabii de, insan Siemens deyince servis tarafında biraz daha özen bekliyo. şunu özellikle merak ediyorum; Siemens SN23HW60MT için servis çağıran, kurulum yaptıran, yer değişimi yaptıran ya da sonradan kontrol için ekip gören arkadaşlar memnun kaldı mı? Gelen usta temiz çalıştı mı, mutfakta sağa sola zarar verdi mi, cihazı anlatırken düzgün anlattı mı? Bir de servis sonrası tekrar aradığınızda ulaşmak kolay oldu mu? Bazı markalarda ilk geliş iyi oluyo, ikinci aramada süründürüyorlar. bunda durum nasıl? kısacası konu arıza değil, direkt servis kalitesi. Memnun kalan da yazsın, sinir olan da yazsın. Özellikle Siemens SN23HW60MT özelinde deneyim olursa daha iyi olur. Aynı seriden kullanan da fikir verebilir. çünkü cihazı almak kadar, sonrasında karşında nasıl bir servis olduğu da önemli valla.