K
31 Mar 2026, 13:44#1
Merhabalar, Samsung The Frame 55 aldık 8 ay önce, şimdi HDMI girişlerinde sorun çıktı. Başta sadece 1 numaralı HDMI çalışmıyordu, şimdi hiçbiri algılamıyor. PS5, laptop ne takarsam takayım "sinyal yok" diyor. Kabloları değiştirdim, başka televizyonlarda çalışıyor ama bunda hiç algılamıyor.
Servisi aradım, "yazılım güncellemesi yapın" dediler. Uydu üzerinden güncelledi kendini ama bir şey değişmedi. Tekrar aradığımda "evde teknik gelip bakar" dediler, 150 lira masraf + parça bedeli istiyorlar. Ya ne parçası kardeşim, daha 8 aylık televizyon!
Fabrika ayarlarına döndürdüm, hiçbir işe yaramadı. HDMI CEC kapalı açık farketmiyor. Hatta USB'den bile çalışmıyor artık, sadece uydu ve dahili uygulamalar açılıyor. İnternete bağlı, Netflix YouTube falan çalışıyor ama dış cihaz hiç tanımıyor.
Forumda benzer sorun yaşayan var mı? Gerçekten kart arızası mı yoksa başka bir çözüm var mı? Garantili ama servis masrafı vermek istemiyorum açıkçası. Frame serisi pahalı bi televizyon, böyle çabuk arıza yapmaması lazım. Önceki Samsung televizyonum 7 sene hiç sorun olmadı.
Bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen.
Servisi aradım, "yazılım güncellemesi yapın" dediler. Uydu üzerinden güncelledi kendini ama bir şey değişmedi. Tekrar aradığımda "evde teknik gelip bakar" dediler, 150 lira masraf + parça bedeli istiyorlar. Ya ne parçası kardeşim, daha 8 aylık televizyon!
Fabrika ayarlarına döndürdüm, hiçbir işe yaramadı. HDMI CEC kapalı açık farketmiyor. Hatta USB'den bile çalışmıyor artık, sadece uydu ve dahili uygulamalar açılıyor. İnternete bağlı, Netflix YouTube falan çalışıyor ama dış cihaz hiç tanımıyor.
Forumda benzer sorun yaşayan var mı? Gerçekten kart arızası mı yoksa başka bir çözüm var mı? Garantili ama servis masrafı vermek istemiyorum açıkçası. Frame serisi pahalı bi televizyon, böyle çabuk arıza yapmaması lazım. Önceki Samsung televizyonum 7 sene hiç sorun olmadı.
Bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen.
Merhabalar, Samsung The Frame 55 aldık 8 ay önce, şimdi HDMI girişlerinde sorun çıktı. Başta sadece 1 numaralı HDMI çalışmıyordu, şimdi hiçbiri algılamıyor. PS5, laptop ne takarsam takayım "sinyal yok" diyor. Kabloları değiştirdim, başka televizyonlarda çalışıyor ama bunda hiç algılamıyor. Servisi aradım, "yazılım güncellemesi yapın" dediler. Uydu üzerinden güncelledi kendini ama bir şey değişmedi. Tekrar aradığımda "evde teknik gelip bakar" dediler, 150 lira masraf + parça bedeli istiyorlar. Ya ne parçası kardeşim, daha 8 aylık televizyon! Fabrika ayarlarına döndürdüm, hiçbir işe yaramadı. HDMI CEC kapalı açık farketmiyor. Hatta USB'den bile çalışmıyor artık, sadece uydu ve dahili uygulamalar açılıyor. İnternete bağlı, Netflix YouTube falan çalışıyor ama dış cihaz hiç tanımıyor. Forumda benzer sorun yaşayan var mı? Gerçekten kart arızası mı yoksa başka bir çözüm var mı? Garantili ama servis masrafı vermek istemiyorum açıkçası. Frame serisi pahalı bi televizyon, böyle çabuk arıza yapmaması lazım. Önceki Samsung televizyonum 7 sene hiç sorun olmadı. Bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen.