G
3 Mar 2026, 09:13#1
Herkese merhaba,
Geçen ay aldığım Samsung QE65QN85B televizyonla ciddi sorun yaşıyorum. Bu paraya böyle bir kalite beklemiyordum açıkçası. İzlerken görüntü bir anda donuyor, ses devam ediyor ama ekran öylece kalıyor. Bazen 5 dakika sonra, bazen yarım saat sonra oluyor. Hiçbir mantığı yok ki.
İlk başta Netflix'te oluyor sanmıştım, belki uygulamanın sorunu diye. Ama şimdi normal kanalları izlerken de aynı şey yaşanıyor. YouTube'da da oluyor, televizyon kanallarında da. Hatta bazen ana menüde bile donuyor. Televizyonu kapatıp açınca düzeliyor tabii ama bu böyle olmaz.
Güncelleme var mı diye baktım, en son sürümde zaten. Fabrika ayarlarına döndürdüm bir kere, yine aynı. Internet bağlantısı da sıkıntılı değil, diğer cihazlarla test ettim. 65 inçlik QLED televizyondan böyle bir performans beklemiyordum. Samsung'ın bu fiyat aralığındaki ürününden bu kadar hayal kırıklığına uğrayacağımı hiç düşünmemiştim.
Televizyon salondaki ortamda, havalandırması iyi olan yerde duruyor. Aşırı ısınma falan da değil gibi görünüyor. Ama bir türlü çözemedim sorunu. Garantisi var tabii ama servise vermeden önce burada tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istedim. Belki basit bir çözümü vardır diye.
Bu sorunu yaşayan var mı aranızda? Nasıl çözülür bu?
Geçen ay aldığım Samsung QE65QN85B televizyonla ciddi sorun yaşıyorum. Bu paraya böyle bir kalite beklemiyordum açıkçası. İzlerken görüntü bir anda donuyor, ses devam ediyor ama ekran öylece kalıyor. Bazen 5 dakika sonra, bazen yarım saat sonra oluyor. Hiçbir mantığı yok ki.
İlk başta Netflix'te oluyor sanmıştım, belki uygulamanın sorunu diye. Ama şimdi normal kanalları izlerken de aynı şey yaşanıyor. YouTube'da da oluyor, televizyon kanallarında da. Hatta bazen ana menüde bile donuyor. Televizyonu kapatıp açınca düzeliyor tabii ama bu böyle olmaz.
Güncelleme var mı diye baktım, en son sürümde zaten. Fabrika ayarlarına döndürdüm bir kere, yine aynı. Internet bağlantısı da sıkıntılı değil, diğer cihazlarla test ettim. 65 inçlik QLED televizyondan böyle bir performans beklemiyordum. Samsung'ın bu fiyat aralığındaki ürününden bu kadar hayal kırıklığına uğrayacağımı hiç düşünmemiştim.
Televizyon salondaki ortamda, havalandırması iyi olan yerde duruyor. Aşırı ısınma falan da değil gibi görünüyor. Ama bir türlü çözemedim sorunu. Garantisi var tabii ama servise vermeden önce burada tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istedim. Belki basit bir çözümü vardır diye.
Bu sorunu yaşayan var mı aranızda? Nasıl çözülür bu?
Herkese merhaba, Geçen ay aldığım Samsung QE65QN85B televizyonla ciddi sorun yaşıyorum. Bu paraya böyle bir kalite beklemiyordum açıkçası. İzlerken görüntü bir anda donuyor, ses devam ediyor ama ekran öylece kalıyor. Bazen 5 dakika sonra, bazen yarım saat sonra oluyor. Hiçbir mantığı yok ki. İlk başta Netflix'te oluyor sanmıştım, belki uygulamanın sorunu diye. Ama şimdi normal kanalları izlerken de aynı şey yaşanıyor. YouTube'da da oluyor, televizyon kanallarında da. Hatta bazen ana menüde bile donuyor. Televizyonu kapatıp açınca düzeliyor tabii ama bu böyle olmaz. Güncelleme var mı diye baktım, en son sürümde zaten. Fabrika ayarlarına döndürdüm bir kere, yine aynı. Internet bağlantısı da sıkıntılı değil, diğer cihazlarla test ettim. 65 inçlik QLED televizyondan böyle bir performans beklemiyordum. Samsung'ın bu fiyat aralığındaki ürününden bu kadar hayal kırıklığına uğrayacağımı hiç düşünmemiştim. Televizyon salondaki ortamda, havalandırması iyi olan yerde duruyor. Aşırı ısınma falan da değil gibi görünüyor. Ama bir türlü çözemedim sorunu. Garantisi var tabii ama servise vermeden önce burada tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istedim. Belki basit bir çözümü vardır diye. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda? Nasıl çözülür bu?