Z
30 Mar 2026, 15:01#1
Herkese merhaba,
Şöyle bir durumumuz var, belki tecrübesi olanlar yardımcı olur. 2 yıllık Hoover HDPN 1L360PX bulaşık makinem var, son 1 aydır düzgün temizlik yapamıyor. Başta fark etmemiştim ama artık çok belirgin, bulaşıklar kirli çıkıyor.
Durumu biraz detaylarıyla anlatayım: Makinenin suyu normal alıp veriyor, sesinde de bi değişiklik yok. Programları da normal çalışıyor, 65 derece yoğun yıkama kullanıyorum genelde. Ama bulaşıklar içinde yemek artıkları, bardaklarda çay lekesi, kaşıklarda yağ tabakası kalıyor. Önceden tertemiz çıkıyordu hepsı.
Tabletlerimi değiştirdim, farklı markalar denedim olmadı. Tuz haznesi dolu, parlatıcı da var. Makineyi boş çalıştırıp temizlik tableti attım bi kaç kere, yine aynı. Filtreleri de çıkarıp yıkadım, pislik vardı ama çok da kötü değildi.
En garip yanı şu: üstteki sepetteki bardaklar falan biraz daha temiz çıkıyor, alttaki tencere tava çok kötü. Sanki aşağısına su gitmiyormuş gibi geliyor. Kol falan mı bozuldu acaba, fikri olan var mı?
Servise göndermek istemiyorum henüz, belki basit bi şeydir diye düşünüyorum. Öneri olan varsa çok sevinirim.
Şöyle bir durumumuz var, belki tecrübesi olanlar yardımcı olur. 2 yıllık Hoover HDPN 1L360PX bulaşık makinem var, son 1 aydır düzgün temizlik yapamıyor. Başta fark etmemiştim ama artık çok belirgin, bulaşıklar kirli çıkıyor.
Durumu biraz detaylarıyla anlatayım: Makinenin suyu normal alıp veriyor, sesinde de bi değişiklik yok. Programları da normal çalışıyor, 65 derece yoğun yıkama kullanıyorum genelde. Ama bulaşıklar içinde yemek artıkları, bardaklarda çay lekesi, kaşıklarda yağ tabakası kalıyor. Önceden tertemiz çıkıyordu hepsı.
Tabletlerimi değiştirdim, farklı markalar denedim olmadı. Tuz haznesi dolu, parlatıcı da var. Makineyi boş çalıştırıp temizlik tableti attım bi kaç kere, yine aynı. Filtreleri de çıkarıp yıkadım, pislik vardı ama çok da kötü değildi.
En garip yanı şu: üstteki sepetteki bardaklar falan biraz daha temiz çıkıyor, alttaki tencere tava çok kötü. Sanki aşağısına su gitmiyormuş gibi geliyor. Kol falan mı bozuldu acaba, fikri olan var mı?
Servise göndermek istemiyorum henüz, belki basit bi şeydir diye düşünüyorum. Öneri olan varsa çok sevinirim.
Herkese merhaba, Şöyle bir durumumuz var, belki tecrübesi olanlar yardımcı olur. 2 yıllık Hoover HDPN 1L360PX bulaşık makinem var, son 1 aydır düzgün temizlik yapamıyor. Başta fark etmemiştim ama artık çok belirgin, bulaşıklar kirli çıkıyor. Durumu biraz detaylarıyla anlatayım: Makinenin suyu normal alıp veriyor, sesinde de bi değişiklik yok. Programları da normal çalışıyor, 65 derece yoğun yıkama kullanıyorum genelde. Ama bulaşıklar içinde yemek artıkları, bardaklarda çay lekesi, kaşıklarda yağ tabakası kalıyor. Önceden tertemiz çıkıyordu hepsı. Tabletlerimi değiştirdim, farklı markalar denedim olmadı. Tuz haznesi dolu, parlatıcı da var. Makineyi boş çalıştırıp temizlik tableti attım bi kaç kere, yine aynı. Filtreleri de çıkarıp yıkadım, pislik vardı ama çok da kötü değildi. En garip yanı şu: üstteki sepetteki bardaklar falan biraz daha temiz çıkıyor, alttaki tencere tava çok kötü. Sanki aşağısına su gitmiyormuş gibi geliyor. Kol falan mı bozuldu acaba, fikri olan var mı? Servise göndermek istemiyorum henüz, belki basit bi şeydir diye düşünüyorum. Öneri olan varsa çok sevinirim.