S
24 Mar 2026, 15:04#1
Grundig GIEF 6040 ankastre ocak kullanan varsa bi şey danışacam hocam. Konu arıza değil, genel servis tarafı. Evi yenilerken bu modeli taktırdık, kullanım olarak memnunum ama iş servis tarafına gelince insanın kafası karışıyo. Özellikle ankastre işinde satış anı başka, kurulum başka, servis randevusu başka dert oluyo. O yüzden bu modeli kullananların servis tecrübesini merak ettim.
Kurulum zamanı yetkili servis geldi, montajı yaptı ama açık konuşayım çok aceleye getirmiş gibi hissettim. Tezgah kesimi hazırdı, bağlantıyı yaptılar, gaz kaçağı kontrolü yaptık dediler ama toplamda çok kısa sürdü. O gün bir şey demedim çünkü cihaz yeni, heves var, insan üstüne düşmüyo. Sonradan aklıma takıldı; bu tip Grundig GIEF 6040 gibi ankastre ürünlerde periyodik bakım diye bir şey gerçekten yapılıyor mu, yoksa servis sadece arıza olunca mı geliyo? Bazı servisler “kontrol amaçlı geliriz” diyo, bazıları da “gerek yok” diyo. Aynı markada bile ağız birliği yok gibi.
Bir de garanti sürecinde kullanıcıya ne kadar yardımcı oluyolar onu merak ediyorum. Mesela taşınma durumu olursa sökme-takma işini yetkili servis mi yapmak zorunda, yoksa dışarıdan bir usta çağırınca garanti bozuluyo mu? Benim aklımdaki asıl konu biraz bu. Seneye taşınma ihtimali var, o yüzden Grundig GIEF 6040 için söküm-montaj işinde servisle uğraşan oldu mu öğrenmek istedim. Fiyatları nasıldı, randevuya zamanında geldiler mi, sonrasında belge falan verdiler mi?
Yedek parça konusu da önemli. Şimdiden lazım değil ama düğme, ızgara, bek başlığı gibi parçalar ileride gerekirse bulunuyo mu? Çünkü ankastrede ufak parça bile can sıkıcı oluyo. Servis bazen direkt komple set değişecek diye fiyat şişiriyo, insan da paranla rezil oluyo.
Bu modeli kullanan ya da Grundig ankastre servisinden geçen varsa özellikle şunu yazarsa iyi olur: servis kalitesi nasıldı, garanti konusunda zorluk çıkardılar mı, kurulum ve taşınma sonrası montajda memnun kaldınız mı? Valla kağıt üstünde her şey güzel ama iş uygulamaya gelince forumdaki gerçek kullanıcı yorumu daha kıymetli.
Kurulum zamanı yetkili servis geldi, montajı yaptı ama açık konuşayım çok aceleye getirmiş gibi hissettim. Tezgah kesimi hazırdı, bağlantıyı yaptılar, gaz kaçağı kontrolü yaptık dediler ama toplamda çok kısa sürdü. O gün bir şey demedim çünkü cihaz yeni, heves var, insan üstüne düşmüyo. Sonradan aklıma takıldı; bu tip Grundig GIEF 6040 gibi ankastre ürünlerde periyodik bakım diye bir şey gerçekten yapılıyor mu, yoksa servis sadece arıza olunca mı geliyo? Bazı servisler “kontrol amaçlı geliriz” diyo, bazıları da “gerek yok” diyo. Aynı markada bile ağız birliği yok gibi.
Bir de garanti sürecinde kullanıcıya ne kadar yardımcı oluyolar onu merak ediyorum. Mesela taşınma durumu olursa sökme-takma işini yetkili servis mi yapmak zorunda, yoksa dışarıdan bir usta çağırınca garanti bozuluyo mu? Benim aklımdaki asıl konu biraz bu. Seneye taşınma ihtimali var, o yüzden Grundig GIEF 6040 için söküm-montaj işinde servisle uğraşan oldu mu öğrenmek istedim. Fiyatları nasıldı, randevuya zamanında geldiler mi, sonrasında belge falan verdiler mi?
Yedek parça konusu da önemli. Şimdiden lazım değil ama düğme, ızgara, bek başlığı gibi parçalar ileride gerekirse bulunuyo mu? Çünkü ankastrede ufak parça bile can sıkıcı oluyo. Servis bazen direkt komple set değişecek diye fiyat şişiriyo, insan da paranla rezil oluyo.
Bu modeli kullanan ya da Grundig ankastre servisinden geçen varsa özellikle şunu yazarsa iyi olur: servis kalitesi nasıldı, garanti konusunda zorluk çıkardılar mı, kurulum ve taşınma sonrası montajda memnun kaldınız mı? Valla kağıt üstünde her şey güzel ama iş uygulamaya gelince forumdaki gerçek kullanıcı yorumu daha kıymetli.
Grundig GIEF 6040 ankastre ocak kullanan varsa bi şey danışacam hocam. Konu arıza değil, genel servis tarafı. Evi yenilerken bu modeli taktırdık, kullanım olarak memnunum ama iş servis tarafına gelince insanın kafası karışıyo. Özellikle ankastre işinde satış anı başka, kurulum başka, servis randevusu başka dert oluyo. O yüzden bu modeli kullananların servis tecrübesini merak ettim. Kurulum zamanı yetkili servis geldi, montajı yaptı ama açık konuşayım çok aceleye getirmiş gibi hissettim. Tezgah kesimi hazırdı, bağlantıyı yaptılar, gaz kaçağı kontrolü yaptık dediler ama toplamda çok kısa sürdü. O gün bir şey demedim çünkü cihaz yeni, heves var, insan üstüne düşmüyo. Sonradan aklıma takıldı; bu tip Grundig GIEF 6040 gibi ankastre ürünlerde periyodik bakım diye bir şey gerçekten yapılıyor mu, yoksa servis sadece arıza olunca mı geliyo? Bazı servisler “kontrol amaçlı geliriz” diyo, bazıları da “gerek yok” diyo. Aynı markada bile ağız birliği yok gibi. Bir de garanti sürecinde kullanıcıya ne kadar yardımcı oluyolar onu merak ediyorum. Mesela taşınma durumu olursa sökme-takma işini yetkili servis mi yapmak zorunda, yoksa dışarıdan bir usta çağırınca garanti bozuluyo mu? Benim aklımdaki asıl konu biraz bu. Seneye taşınma ihtimali var, o yüzden Grundig GIEF 6040 için söküm-montaj işinde servisle uğraşan oldu mu öğrenmek istedim. Fiyatları nasıldı, randevuya zamanında geldiler mi, sonrasında belge falan verdiler mi? Yedek parça konusu da önemli. Şimdiden lazım değil ama düğme, ızgara, bek başlığı gibi parçalar ileride gerekirse bulunuyo mu? Çünkü ankastrede ufak parça bile can sıkıcı oluyo. Servis bazen direkt komple set değişecek diye fiyat şişiriyo, insan da paranla rezil oluyo. Bu modeli kullanan ya da Grundig ankastre servisinden geçen varsa özellikle şunu yazarsa iyi olur: servis kalitesi nasıldı, garanti konusunda zorluk çıkardılar mı, kurulum ve taşınma sonrası montajda memnun kaldınız mı? Valla kağıt üstünde her şey güzel ama iş uygulamaya gelince forumdaki gerçek kullanıcı yorumu daha kıymetli.