I
31 Mar 2026, 16:57#1
İyi günler,
ECA Digital 14 şofbenim var, 3 yıldır kullanıyoruz hiç sorun olmamıştı. Geçen hafta fark ettim ki mutfakta hafif gaz kokusu geliyor. İlk başta ocaktan geliyordur diye düşündüm ama ocağı kontrol ettim, hiç açık değil ve ocaktan koku gelmiyor. Sonra şofbenin yanına gittim, oradan daha belirgin geliyor koku.
Şofben normal çalışıyor, sıcak su da geliyor fakat bu gaz kokusu beni gerçekten endişelendirdi. Eşim de fark etti, çocuklar da var evde maazallah bir şey olmasından korkuyorum. Gaz vanasını kapattığımda koku kesilmiyor hemen, biraz devam ediyor sonra azalıyor.
Koku sürekli gelmiyor, sanki şofben çalışırken veya yeni kapandığında daha belirgin oluyor gibi. Bazen hiç yok, bazen daha fazla. Dışarıdan baktığımda görünürde bir sorun yok, baca da normal duruyor.
Bu durumu hiç yaşadınız mı? Basit bir şeydir umarım, belki ayarla falan ilgilidir. Yoksa ciddi bir sorun mu, hemen servisi aramam mı gerekiyor? Kendim bakabileceğim bir yer var mı yoksa dokunmayayım mı hiç?
Şimdiye kadar memnundum şofbenden, umarım kolay çözülür bu sorun. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, ne yapmam gerekiyor?
ECA Digital 14 şofbenim var, 3 yıldır kullanıyoruz hiç sorun olmamıştı. Geçen hafta fark ettim ki mutfakta hafif gaz kokusu geliyor. İlk başta ocaktan geliyordur diye düşündüm ama ocağı kontrol ettim, hiç açık değil ve ocaktan koku gelmiyor. Sonra şofbenin yanına gittim, oradan daha belirgin geliyor koku.
Şofben normal çalışıyor, sıcak su da geliyor fakat bu gaz kokusu beni gerçekten endişelendirdi. Eşim de fark etti, çocuklar da var evde maazallah bir şey olmasından korkuyorum. Gaz vanasını kapattığımda koku kesilmiyor hemen, biraz devam ediyor sonra azalıyor.
Koku sürekli gelmiyor, sanki şofben çalışırken veya yeni kapandığında daha belirgin oluyor gibi. Bazen hiç yok, bazen daha fazla. Dışarıdan baktığımda görünürde bir sorun yok, baca da normal duruyor.
Bu durumu hiç yaşadınız mı? Basit bir şeydir umarım, belki ayarla falan ilgilidir. Yoksa ciddi bir sorun mu, hemen servisi aramam mı gerekiyor? Kendim bakabileceğim bir yer var mı yoksa dokunmayayım mı hiç?
Şimdiye kadar memnundum şofbenden, umarım kolay çözülür bu sorun. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, ne yapmam gerekiyor?
İyi günler, ECA Digital 14 şofbenim var, 3 yıldır kullanıyoruz hiç sorun olmamıştı. Geçen hafta fark ettim ki mutfakta hafif gaz kokusu geliyor. İlk başta ocaktan geliyordur diye düşündüm ama ocağı kontrol ettim, hiç açık değil ve ocaktan koku gelmiyor. Sonra şofbenin yanına gittim, oradan daha belirgin geliyor koku. Şofben normal çalışıyor, sıcak su da geliyor fakat bu gaz kokusu beni gerçekten endişelendirdi. Eşim de fark etti, çocuklar da var evde maazallah bir şey olmasından korkuyorum. Gaz vanasını kapattığımda koku kesilmiyor hemen, biraz devam ediyor sonra azalıyor. Koku sürekli gelmiyor, sanki şofben çalışırken veya yeni kapandığında daha belirgin oluyor gibi. Bazen hiç yok, bazen daha fazla. Dışarıdan baktığımda görünürde bir sorun yok, baca da normal duruyor. Bu durumu hiç yaşadınız mı? Basit bir şeydir umarım, belki ayarla falan ilgilidir. Yoksa ciddi bir sorun mu, hemen servisi aramam mı gerekiyor? Kendim bakabileceğim bir yer var mı yoksa dokunmayayım mı hiç? Şimdiye kadar memnundum şofbenden, umarım kolay çözülür bu sorun. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, ne yapmam gerekiyor?