V
7 Nis 2024, 01:21#1
Geçen haftadan beri Baymak Luna 24 Fi kombide şöyle bir sorun ortaya çıktı. Kombi petekleri gayet normal ısıtıyor, ev sıcacık oluyor fakat musluktan sıcak su almak istediğimde su ılık akıyor, tam anlamıyla sıcak olmuyor. Öncesinde böyle bir şey yoktu, musluk suyu da gayet sıcak geliyordu. Şimdi musluğun kolunu tam sıcak tarafa çevirsem de ya ılık ya da neredeyse soğuğa yakın bir su akıyor. Hatta birkaç kez musluğu açarken kısa bir süreliğine su ısınıyor, sonra hemen ılığa dönüyor. Peteklerde herhangi bir problem yok, hepsi ısınıyor. Kombinin ekranında herhangi bir hata kodu da çıkmıyor, çalışıyor gibi gözüküyor. Suyu açınca kombiden su ısıtma sesi geliyor ama beklediğim sıcaklık kesinlikle olmuyor.
Geçen sene kart arızası yaşamıştık, o zaman komple kart değişmişti ama o arıza farklıydı, kombi hiç çalışmıyordu. Şimdi ise sadece musluktan sıcak su sıkıntısı var. Çakmak sesi geliyor, bazen alev işareti gözüküyor ama faydası yok. Basınç 1,5 civarında ve normal. Filtreyi ve musluk başlıklarını kontrol ettim, tıkalı gibi bir durum yok. Kullanım suyu ayarında da herhangi bir değişiklik yapmadım, önceden olduğu gibi ayarladım.
Bu arada, sıcak suyun basıncı da gayet normal, zayıf değil. Kombiyi kapatıp açtım, fişini çekip taktım, yine değişmedi. Petek modunu kapatıp sadece su modunu açsam da sorun devam ediyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Servisi çağırmadan önce yapılacak bir şey var mı, yoksa direkt servis mi gerekir? Kombi yaklaşık 8 yaşında.
Geçen sene kart arızası yaşamıştık, o zaman komple kart değişmişti ama o arıza farklıydı, kombi hiç çalışmıyordu. Şimdi ise sadece musluktan sıcak su sıkıntısı var. Çakmak sesi geliyor, bazen alev işareti gözüküyor ama faydası yok. Basınç 1,5 civarında ve normal. Filtreyi ve musluk başlıklarını kontrol ettim, tıkalı gibi bir durum yok. Kullanım suyu ayarında da herhangi bir değişiklik yapmadım, önceden olduğu gibi ayarladım.
Bu arada, sıcak suyun basıncı da gayet normal, zayıf değil. Kombiyi kapatıp açtım, fişini çekip taktım, yine değişmedi. Petek modunu kapatıp sadece su modunu açsam da sorun devam ediyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Servisi çağırmadan önce yapılacak bir şey var mı, yoksa direkt servis mi gerekir? Kombi yaklaşık 8 yaşında.
Geçen haftadan beri Baymak Luna 24 Fi kombide şöyle bir sorun ortaya çıktı. Kombi petekleri gayet normal ısıtıyor, ev sıcacık oluyor fakat musluktan sıcak su almak istediğimde su ılık akıyor, tam anlamıyla sıcak olmuyor. Öncesinde böyle bir şey yoktu, musluk suyu da gayet sıcak geliyordu. Şimdi musluğun kolunu tam sıcak tarafa çevirsem de ya ılık ya da neredeyse soğuğa yakın bir su akıyor. Hatta birkaç kez musluğu açarken kısa bir süreliğine su ısınıyor, sonra hemen ılığa dönüyor. Peteklerde herhangi bir problem yok, hepsi ısınıyor. Kombinin ekranında herhangi bir hata kodu da çıkmıyor, çalışıyor gibi gözüküyor. Suyu açınca kombiden su ısıtma sesi geliyor ama beklediğim sıcaklık kesinlikle olmuyor. Geçen sene kart arızası yaşamıştık, o zaman komple kart değişmişti ama o arıza farklıydı, kombi hiç çalışmıyordu. Şimdi ise sadece musluktan sıcak su sıkıntısı var. Çakmak sesi geliyor, bazen alev işareti gözüküyor ama faydası yok. Basınç 1,5 civarında ve normal. Filtreyi ve musluk başlıklarını kontrol ettim, tıkalı gibi bir durum yok. Kullanım suyu ayarında da herhangi bir değişiklik yapmadım, önceden olduğu gibi ayarladım. Bu arada, sıcak suyun basıncı da gayet normal, zayıf değil. Kombiyi kapatıp açtım, fişini çekip taktım, yine değişmedi. Petek modunu kapatıp sadece su modunu açsam da sorun devam ediyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Servisi çağırmadan önce yapılacak bir şey var mı, yoksa direkt servis mi gerekir? Kombi yaklaşık 8 yaşında.