T
2 Nis 2026, 17:28#1
Selam arkadaşlar,
Elimdeki Baymak Duo Tec 24 kombinle ilgili garip bir durum yaşıyorum. Sıcak su gayet güzel çıkıyor, hiçbir sorun yok ama ısıtma tarafında sıkıntı var. Sabah kalktığımda evde soğuk oluyor, radyatörler ılık bile değil.
Kombinin ekranında herhangi bir hata kodu görünmüyor. Termostat 22 dereceye ayarlı ama ev 16-17 derece civarında kalıyor. Kombi çalışıyo gibi duruyor, ses de geliyor içinden ama pekler ısınmıyor gibi. Bazen kısa süreliğine ısıtmaya geçiyor sanki, sonra tekrar duruyor.
Su basıncına baktım, 1.2 bar gösteriyor ki normal olması lazım. Pilottan da kontrol ettim, mavi alev yanıyor sorunsuz. Radyatör vanalarını da tek tek kontrol ettim, hepsi açık. Kombiyi kapatıp açtım birkaç kez, ilk başta biraz ısıtıyor gibi oluyor ama sonra yine aynı.
En garip tarafı sıcak suyun hiç sorunu olmaması. Muslukları açtığımda anında sıcak su geliyor, bol miktarda. Ama petekler bir türlü ısınmıyor. 3 yıllık kombi, daha önce böyle bir sorun yaşamamıştık. Geçen kış gayet güzel çalışıyordu.
Kendi başıma yapabileceğim bir şey var mı acaba? Servisi aramadan önce sizin önerilerinizi almak istedim. Benzer sorunu yaşayan oldu mu aranızda?
Elimdeki Baymak Duo Tec 24 kombinle ilgili garip bir durum yaşıyorum. Sıcak su gayet güzel çıkıyor, hiçbir sorun yok ama ısıtma tarafında sıkıntı var. Sabah kalktığımda evde soğuk oluyor, radyatörler ılık bile değil.
Kombinin ekranında herhangi bir hata kodu görünmüyor. Termostat 22 dereceye ayarlı ama ev 16-17 derece civarında kalıyor. Kombi çalışıyo gibi duruyor, ses de geliyor içinden ama pekler ısınmıyor gibi. Bazen kısa süreliğine ısıtmaya geçiyor sanki, sonra tekrar duruyor.
Su basıncına baktım, 1.2 bar gösteriyor ki normal olması lazım. Pilottan da kontrol ettim, mavi alev yanıyor sorunsuz. Radyatör vanalarını da tek tek kontrol ettim, hepsi açık. Kombiyi kapatıp açtım birkaç kez, ilk başta biraz ısıtıyor gibi oluyor ama sonra yine aynı.
En garip tarafı sıcak suyun hiç sorunu olmaması. Muslukları açtığımda anında sıcak su geliyor, bol miktarda. Ama petekler bir türlü ısınmıyor. 3 yıllık kombi, daha önce böyle bir sorun yaşamamıştık. Geçen kış gayet güzel çalışıyordu.
Kendi başıma yapabileceğim bir şey var mı acaba? Servisi aramadan önce sizin önerilerinizi almak istedim. Benzer sorunu yaşayan oldu mu aranızda?
Selam arkadaşlar, Elimdeki Baymak Duo Tec 24 kombinle ilgili garip bir durum yaşıyorum. Sıcak su gayet güzel çıkıyor, hiçbir sorun yok ama ısıtma tarafında sıkıntı var. Sabah kalktığımda evde soğuk oluyor, radyatörler ılık bile değil. Kombinin ekranında herhangi bir hata kodu görünmüyor. Termostat 22 dereceye ayarlı ama ev 16-17 derece civarında kalıyor. Kombi çalışıyo gibi duruyor, ses de geliyor içinden ama pekler ısınmıyor gibi. Bazen kısa süreliğine ısıtmaya geçiyor sanki, sonra tekrar duruyor. Su basıncına baktım, 1.2 bar gösteriyor ki normal olması lazım. Pilottan da kontrol ettim, mavi alev yanıyor sorunsuz. Radyatör vanalarını da tek tek kontrol ettim, hepsi açık. Kombiyi kapatıp açtım birkaç kez, ilk başta biraz ısıtıyor gibi oluyor ama sonra yine aynı. En garip tarafı sıcak suyun hiç sorunu olmaması. Muslukları açtığımda anında sıcak su geliyor, bol miktarda. Ama petekler bir türlü ısınmıyor. 3 yıllık kombi, daha önce böyle bir sorun yaşamamıştık. Geçen kış gayet güzel çalışıyordu. Kendi başıma yapabileceğim bir şey var mı acaba? Servisi aramadan önce sizin önerilerinizi almak istedim. Benzer sorunu yaşayan oldu mu aranızda?