O
28 Mar 2026, 10:04#1
Arkadaşlar selam, elimde büyük dert var ya. Arçelik 7100 M modelim var, 4 senedir kullanıyorduk hiç sorun yaşamadık. Dün akşam çamaşır atayım dedim, deterjanı koydum programı seçtim start bastım ama makine hiç su almıyor. Sadece oturup duruo, hiçbir ses gelmiyor. Kapağı açıp baktım tambura su girmemiş.
Musluk açık tabi, hortum takılı hep aynı yerdeydi zaten. Başka programları da denedim aynı şey. Eco 40 da denedim, pamuk 60 da denedim olmadı. Kapağı sıkıca kapadım, deterjan çekmecesini de çıkarıp taktım belki orada bi sorun vardır diye ama yok.
Fişini çektim 10 dakika bekleyip taktım belki kendine gelir diye o da olmadı. Su giriş hortumunu çıkardım takla attırdım, su geliyordu normal. Hortumu da kontrol ettim ezikmesi bükülmesi yok.
Garanti 2 sene önce bitti maalesef. Servisi arayıp sordum telefonda "giriş vanası bozulmuş olabilir" dediler. Gelmesi için 150 lira istiyorlar bakma parası diye, onu da parça parasından düşmüyorlar. Vana 400-500 lira arası dedi usta.
Bu modelde böyle sorunlar oluyor mu sık sık? Bilen var mı bu durumu? Kendi başıma yapabileceğim birşey var mı acaba? Çünkü evde çamaşır birikiyor, çocuk okula gidecek temiz kıyafet bulamıyoruz artık. Eşim çıldırıyor durumda.
Musluk açık tabi, hortum takılı hep aynı yerdeydi zaten. Başka programları da denedim aynı şey. Eco 40 da denedim, pamuk 60 da denedim olmadı. Kapağı sıkıca kapadım, deterjan çekmecesini de çıkarıp taktım belki orada bi sorun vardır diye ama yok.
Fişini çektim 10 dakika bekleyip taktım belki kendine gelir diye o da olmadı. Su giriş hortumunu çıkardım takla attırdım, su geliyordu normal. Hortumu da kontrol ettim ezikmesi bükülmesi yok.
Garanti 2 sene önce bitti maalesef. Servisi arayıp sordum telefonda "giriş vanası bozulmuş olabilir" dediler. Gelmesi için 150 lira istiyorlar bakma parası diye, onu da parça parasından düşmüyorlar. Vana 400-500 lira arası dedi usta.
Bu modelde böyle sorunlar oluyor mu sık sık? Bilen var mı bu durumu? Kendi başıma yapabileceğim birşey var mı acaba? Çünkü evde çamaşır birikiyor, çocuk okula gidecek temiz kıyafet bulamıyoruz artık. Eşim çıldırıyor durumda.
Arkadaşlar selam, elimde büyük dert var ya. Arçelik 7100 M modelim var, 4 senedir kullanıyorduk hiç sorun yaşamadık. Dün akşam çamaşır atayım dedim, deterjanı koydum programı seçtim start bastım ama makine hiç su almıyor. Sadece oturup duruo, hiçbir ses gelmiyor. Kapağı açıp baktım tambura su girmemiş. Musluk açık tabi, hortum takılı hep aynı yerdeydi zaten. Başka programları da denedim aynı şey. Eco 40 da denedim, pamuk 60 da denedim olmadı. Kapağı sıkıca kapadım, deterjan çekmecesini de çıkarıp taktım belki orada bi sorun vardır diye ama yok. Fişini çektim 10 dakika bekleyip taktım belki kendine gelir diye o da olmadı. Su giriş hortumunu çıkardım takla attırdım, su geliyordu normal. Hortumu da kontrol ettim ezikmesi bükülmesi yok. Garanti 2 sene önce bitti maalesef. Servisi arayıp sordum telefonda "giriş vanası bozulmuş olabilir" dediler. Gelmesi için 150 lira istiyorlar bakma parası diye, onu da parça parasından düşmüyorlar. Vana 400-500 lira arası dedi usta. Bu modelde böyle sorunlar oluyor mu sık sık? Bilen var mı bu durumu? Kendi başıma yapabileceğim birşey var mı acaba? Çünkü evde çamaşır birikiyor, çocuk okula gidecek temiz kıyafet bulamıyoruz artık. Eşim çıldırıyor durumda.